Alles over de vloeren waar wij mee werken

Onze expertise, jouw resultaat.

Vloeren

Een vloer bepaalt grotendeels de uitstraling van je woning of bedrijf!

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je nog niet wat voor vloer je wilt? Een nieuwe vloer kiezen kan lastig zijn, aangezien er enorm veel keus is. PVC, laminaat, tapijt, noem maar op. Het is begrijpelijk als je door de bomen het bos niet meer ziet. We vertellen je graag wat meer over de verschillende soorten vloeren waar wij mee werken.

PVC

PVC vloeren zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en hebben een natuurlijke uitstraling van hout of steen. Ze zijn voorzien van een extra sterke toplaag, waardoor ze een van de sterkere vloersoorten zijn en ideaal zijn voor thuis of op kantoor. PVC-stroken zijn dun en daarom perfect voor vloerverwarming. Bovendien kunnen ze tot wel 30 jaar mee gaan.

Tapijt

Tapijt heeft een aantal duidelijke voordelen, zoals dat het zacht aanvoelt onder de voeten, comfortabel is en warmte geeft. Veel mensen kiezen voor tapijt op de trap omdat het slijtvast en geluiddempend is. Tapijt is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, van hoogpolig tot laagpolig, met leuke patronen of effen kleuren. Het is vaak goedkoper dan andere vloersoorten zoals laminaat of PVC, maar vereist wel meer onderhoud.

Vinyl

Vinyl vloeren zijn een populaire keuze vanwege hun hoge kwaliteit en betaalbare prijs. Ze zijn bestand tegen vocht, waardoor ze ideaal zijn voor badkamers, keukens en toiletten. Vinyl is makkelijk te onderhouden en schoon te maken en er zijn veel verschillende stijlen en patronen beschikbaar. Bovendien heeft vinyl een geluiddempende werking, wat het perfect maakt voor verdiepingsvloeren.

Marmoleum

Een duurzaam alternatief is marmoleum, ook wel linoleum genoemd. Marmoleum bestaat voor 97% uit natuurlijke grondstoffen en kan tot wel 15 jaar meegaan. Het is ideaal voor sterile ruimtes vanwege de antibacteriƫle eigenschappen. Marmoleum werkt goed met vloerverwarming, is kleurvast, krasbestendig en antistatisch. Een nadeel is wel dat het niet waterdicht is.

We hebben een samenvatting gemaakt van de voordelen en nadelen van de vloersoorten die we aanbieden. Wanneer we jouw vloer installeren, kun je erop rekenen dat het een professioneel gelegde vloer is, ongeacht het gebruikte materiaal. We hebben veel ervaring met alle genoemde vloersoorten. Bovendien kunnen we PVC ook in verschillende vormen leggen, zoals visgraat of Hongaarse punt. Daarnaast verlijmen we de vloeren, wat zorgt voor een langere levensduur. Wil je meer weten over de stappen die nodig zijn om jouw nieuwe vloer te installeren? Klik dan hier.

Hieronder kun je een aantal foto's zien uit projecten die wij gedaan hebben. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of vraag een offerte aan. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk jouw verzoek bekijken en beantwoorden.

Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image

Heeft u interesse in onze diensten?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Onze partners

Dit zijn een aantal partners waarmee we samen werken.

Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image